Eleccions Municipals

Tres persones vinculades a Espluga Viva seran suplents de Nova Espluga

Segons ha confirmat Nova Espluga a l’EFMR, tres persones que formaven part de l’equip de treball d’Espluga Viva, s’han incorporat a la llista de la FIC. Jordi Vidal, Jose Rodríguez i Ángel Sánchez seran els suplents d’aquest grup. Vidal va anar al número onze d’Espluga Viva el 2015 i el tres el 2011. En principi havien de ser quatre persones, però finalment Jaime Vendrell s’ha decantat cap a Espluga Viva.

El cap de llista de Nova Espluga, Francesc Sánchez, ha explicat que diverses persones van mostrar-li interès per formar part del projecte de la FIC si finalment Espluga Viva no es presentava a les eleccions. Val a dir que aquesta formació no ha confirmat fins aquest dissabte que concorreria a les eleccions i encara no ha volgut fer públic el cap de llista. Sánchez també ha assegurat que aquests fixatges reforcen que la seva candidatura és “municipalista”.

ÀUDIO: Francesc Sánchez explica el fixatge de persones d’Espluga Viva

https://www.efmr.cat/eleccions/wp-content/uploads/sites/4/2019/04/Francesc-Sanchez-candidats-espluga-viva-1.mp3

Cal recordar que el mateix Francesc Sánchez va ser cap de llista d’Espluga Viva el 2011.

Nova Espluga presentarà els onze primers noms de la llista el pròxim divendres 3 de maig al vespre. Sánchez ha avançat que han aconseguit reunir vint persones que completaran la candidatura i que els onze primers llocs són cremallera.

Exit mobile version