Home General Junts per Montblanc fa campanya amb el conseller Jordi Puigneró

Junts per Montblanc fa campanya amb el conseller Jordi Puigneró

0
Junts per Montblanc fa campanya amb el conseller Jordi Puigneró

Junts per Montblanc ha fet aquest dimarts campanya amb el conseller de polítiques digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró. El candidat a l’alcaldia, Marc Vinya, acompanyat de Puigneró i d’altres membres de la candidatura, van passejar aquest dimarts pels carrers de Montblanc, repartint material de campanya entre els ciutadans.

El conseller Puigneró va aprofitar la seva visita a Montblanc per explicar que “des del Govern treballem intensament per tots els municipis, i treballem perquè la fibra òptica arribi a tots els municipis de Catalunya” i va anunciar que “durant la propera legislatura la fibra òptica de la Generalitat arribarà a Montblanc i a la Conca de Barberà. El nostre compromís és que arribi el 2020 a Montblanc, i després a la resta de municipis, un desplegament que farem conjuntament amb la Diputació de Tarragona”.

El candidat de Junts per Montblanc, Marc Vinya, explica que “amb la visita del conseller demostrem una vegada més el nostre interès perquè les empreses tinguin millor serveis i també millor accés als tràmits amb l’Ajuntament, així com el desplegament de la fibra òptica”.

Puigneró i Vinya també van aprofitar per demanar el vot per la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions europees, que també tindran lloc el proper 26 de maig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here