Home Política Conca de Barberà Tres candidats es disputen l’alcaldia de Savallà del Comtat

Tres candidats es disputen l’alcaldia de Savallà del Comtat

0
Tres candidats es disputen l’alcaldia de Savallà del Comtat

Tres són les candidatures que concorren les eleccions municipals del 26 de maig a Savallà del Comtat. L’actual alcalde i el dels últims 16 anys, Joan Altimis, és el candidat de Junts per Savallà i Segura. Francisco Javier Jacobo és l’alcaldable de Som Savallà – Segura, un acord municipal depenent d’ERC. Finalment, Manuel Moncayo és el candidat del PSC.

Altimis de Junts per Savallà ha explicat que es presenta perquè vol acabar els projectes que té iniciats. Per exemple, la remodelació d’un carrer de Segura que es començarà a asfaltar la setmana vinent. Preguntat pels projectes de la següent legislatura, el candidat no els ha volgut fer públics “perquè si no entro jo, es poden quedar al tinter”, ha dit. També ha assegurat que no té cap programa electoral. Sobre el despoblament, ha comentat que “és complicat de gestionar perquè la gent es mor i no hi ha relleu”.

ÀUDIO: Joan Altimis de Junts per Savallà diu que no té programa electoral

Som Savallà – Segura amb Francisco Javier Jacobo vol “dinamitzar la vida del poble”. El municipi perd població i han detectat que el nombre de persones que estiuegen, també està disminuint.

ÀUDIO: Francisco Javier Jacobo de Som Savallà – Segura explica que volen dinamitzar el poble

També volen “millorar la comunicació entre l’ajuntament i la ciutadania”, segons ha dit Jacobo, per “fomentar la participació dels habitants”. En aquesta línia, volen impulsar les noves tecnologies.

Pel que fa als socialistes, Manuel Moncayo ja s’ha presentat les dos darreres eleccions en aquest municipi. L’EFMR s’ha posat en contacte amb ell i el seu partit, però des de l’agrupació no han volgut facilitar el contacte. Des de l’emissora lamentem aquest fet perquè impedeix exercir correctament el dret a la informació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here