Home Política Espluga de Francolí L’actual equip de govern i els futurs regidors de Som Espluga fan el traspàs de carteres

L’actual equip de govern i els futurs regidors de Som Espluga fan el traspàs de carteres

0
L’actual equip de govern i els futurs regidors de Som Espluga fan el traspàs de carteres

Després d’haver guanyat les eleccions municipals del 26 de maig amb 1.287 (62% dels vots), Som Espluga ha seguit treballant per preparar el seu pla de govern que desplegarà a partir del dia 15 de juny, segons ha avançat la formació a través d’un comunicat. Aquest dissabte se celebra el Ple de Constitució del nou Ajuntament i Josep Maria Vidal Minguella serà nomenat alcalde i la resta de càrrecs electes prendran possessió com a regidors/es.

Durant aquesta setmana els futurs regidors i regidores de Som Espluga estan fent el traspàs de carteres amb l’actual equip de govern. S’estan duent a terme trobades amb cada un dels actuals regidors per tal de fer un bon traspàs d’informació amb l’objectiu que el canvi d’Ajuntament sigui el més àgil i eficaç possible i hi hagi una coordinació real per tal de fer front a tots els assumptes que estan en procés de tràmit i que haurà de seguir gestionant el nou equip de govern.

Set àmbits de treball

Per altra banda, Som Espluga treballa en una estructura de regidories que quedaran englobades en 7 àmbits de treball diferents: Ciutadania, Patrimoni, Territori, Promoció Econòmica, Hàbits Saludables, Innovació i Comunicació i Participació. En el primer Ple Municipal del nou mandat s’aprovaran els aspectes organitzatius del nou govern municipal i l’equip de govern donarà a conèixer en els propers dies el repartiment de carteres per tal que els regidors i regidores es puguin posar a treballar des del primer dia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here