Home Política Montblanc Josep Andreu és investit alcalde de Montblanc per cinquena vegada

Josep Andreu és investit alcalde de Montblanc per cinquena vegada

0
Josep Andreu és investit alcalde de Montblanc per cinquena vegada

Montblanc té, des d’aquest dissabte, un nou consistori amb Josep Andreu novament com a alcalde. El número 1 d’Agrupament Catalanista repeteix en el càrrec per tercera vegada consecutiva amb majoria absoluta, si bé ja havia estat alcalde en dues ocasions anterior. Aquesta, per tant, ha estat la cinquena vegada que Andreu ha estat investit alcalde de Montblanc.

Sense sorpreses, el plenari ha escollit Andreu amb els set vots dels regidors d’Agrupament Catalanista, després de la majoria absoluta aconseguida a les urnes el passat 26 de maig. Marc Vinya, de Junts per Montblanc, liderarà l’oposició, amb cinc regidors. La seva formació va aconseguir millorar de manera molt exponencial els resultats de fa quatre anys, amb més de 900 vots més. Durant el seu discurs, Vinya ha destacat que faran oposició els quatre anys “constructiva però també contundent si fa falta” i ha declinat l’oferta d’Andreu d’entrar a formar part de l’equip de govern.

El tercer partit que formarà part del plenari municipal és el PSC, que recupera la representació al consistori després de quatre anys. Juanma Cabello serà el seu únic regidor i assegura que farà oposició constructiva.

El darrer mandat de Josep Andreu

Andreu, en el seu discurs d’investidura, ha destacat que “aquest serà el meu darrer mandat com a alcalde de Montblanc, d’aquí a quatre anys hem de fer un relleu amb algú millor que jo”. L’alcalde ha assegurat que “hem de treballar tots junts per evitar el despoblament de la comarca” i ha destacat que “aquesta ha de ser la legislatura de les creació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades”.

El cartipàs municipal encara no s’ha donat a conèixer i s’espera que en els propers dies es conegui. L’equip de govern estrena noves cares, amb Carme Pallàs, que torna al consistori després del seu pas com a regidora del 2007 al 2009, i amb Judit Pere. Junts per Montblanc té quatre cares noves entre els seus cinc regidors: Raquel Huguet, Lluís Munné, Gerard Ferré i Núria Besora. També s’estrena com a regidor Juanma Cabello del PSC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here